Campioanele judeţelor Olt şi Argeş s-au întâlnit sâmbătă, pe stadionul din Stoicăneşti, în partida tur a barajului de promovare în Liga a III-a. FC Argeş 1953 a obţinut un egal, scor 1-1, şi a devenit favorită pentru a câştiga dubla manşă cu Recolta Stoicăneşti.

Gazdele au deschis scorul după 10 minute prin Marius Cârstea, care a şutat imparabil de la marginea careului. Peste doar 2 minute, Iulian Tameş restabileşte egalitatea cu o execuţie foarte frumoasă spre vinclul porţii, iar portarul gazdelor a rămas fără reacţie. Până la finalul reprizei, piteştenii au pus stăpânire pe centrul terenului, dar ocaziile au lipsit. Am putut nota doar şutul puternic al lui Golban, din lovitură liberă, dar care a trecut peste poarta apărată de Florin Toloş.

Recolta a avut o mare ocazie de gol în minutul 70, dar Vlăsceanu a intervenit excelent la faza în care Căpraru a rămas singur cu portarul nostru. De partea cealaltă, alb-violeţii puteau marca la ocaziile lui Burcea şi Dima. În prelungirile meciului, Burcea este faultat în careu, iar arbitrul dictează lovitură de pedeapsă. Pătrănoiu a executat foarte slab, iar portarul Toloş a reuşit să apere şi să păstreze speranţe pentru echipa olteană.

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17:30, FC Argeş 1953 şi Recolta Stoicăneşti vor evolua pe stadionul din Bradu în manşa retur a barajului. Intrarea se va face pe bază de bilet, care va costa 5 lei. Sperăm să avem un stadion plin, iar la finalul partidei să sărbătorim promovarea în Liga a III-a. Hai FC Argeş!